Mâţa din tomberonul 5 (nr.7, august 2010)

Zilele trecute am asistat fără să vreau la o conversaţie dintre două domnişoare care şi-au pus în minte să îmi promoveze talentul literar. Despre ce este vorba nu vă pot spune încă, însă este musai să aflaţi că am lăcrimat un pic când le-am auzit cât de frumos vorbeau despre mine. “Mâţişoară”… Îmi place aşa; parcă nici să zgârii nu-mi mai vine.

Ah, da. Uitasem esenţialul: astăzi o avem cu noi pe vecina de la subsol care nu şi-a tras prea bine pe ochi vălul Mayei, cel fermecat.

Iniţial considerată duşman de moarte – mirosul ei impregnat pe mâinile colegei de cameră mă scotea pur şi simplu din mâţi – am ajuns ca astăzi să o îndrăgesc. Nimic nu îi poate egala prezenţa în faţa blocului, tăvălindu-se prin iarbă, pândind păsărelele sau jucându-se cu chiştoacele aruncate de la etaj… Aşa cum nimic nu poate egala bucuria celor cărora le iese zi de zi în cale ca pentru a le vesti că se află pe tărâmul cu pisici.

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Mâţa din tomberonul 5 (nr.7, august 2010)

 1. Delta

  Haios matzoidu’ despre care este vorba in postul tau. Pacat ca saracu’ are o problema la unul dintre ochi, vre-o forma de glaucom sau ceva asemanator, eh.
  PS: Mult succes cu articolul! Abia asteot sa-l citesc. 😛

  1. Kirb.zat

   Hehe, este un mâios (care stârneşte hazul, haios) şi miaună de-ţi vine să faci ce-au făcut şi dacii acum aproape 2000 de ani

   P.S.: Fie precum spui tu. Voi muşca şi zgâria pe săturate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php