Mâţoid, iulie 2011: El este agresorul lui Kirb

Dragii mâţei,

După cum aţi avut cinstea de a afla deja, in ziua de 20 iulie 2011, la orele 21:03, un motan neobişnuit de gras şi tupeist s-a strecurat printre picioarele Ihriellei şi a intrat peste noi în casă cu intenţia nedeclarată de a mă lua la bataie. Din fericire, am reuşit sa-l dovedim şi să-l învăţăm minte pe el, animalul, ca în puterea nopţii să mai dea buzna peste oameni nevinovaţi. Nu l-am dat pe mana poliţiei că ni s-a facut milă de mutrişoara lui nevinovată, dar am zis că trebuie totuşi pedepsit pentru fapta sa nelegiuită. Am decis, aşadar, să-l facem de ruşine pe internet, sa afle toată lumea cum arată motanul Bila şi cum îi place dumnealui să-şi adecveze comportamentul la prima pagină a tabloidului mâţesc, Mâţoid.

Dragi cititori şi susţinători, acesta este agresorul lui Kirb, motanul Bilă (pisică grasă, dar agilă/fără teamă, fără milă)

motanul-bila

Voi ce ziceţi despre un aşa motan lipsit de cavalerism?

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


11 thoughts on “Mâţoid, iulie 2011: El este agresorul lui Kirb

 1. ggl

  Ah, bicolor alb-gri, ca şi pisicile bunicii, pe vremea când mai trăiau. Ce draguţ. Mă întreb cum de au vecinii tăi drogaţi grijă de mâţă, de-i aşa bine hrănită.

 2. Ihrielle

  Motanul e frumos, intr-adevar, dar si foaaarte tupeist :))
  Inainte ma intrebam si eu cum de reuseste sa se mentina asa gras si frumos, pentru ca sunt sigura ca drogatii nu au grija de el. Acum ma gandesc ca tot intrand prin casele oamenilor o mai fi primind mancare, bautura si aventuri (inclusiv cu femele).

 3. arici pogonescu

  eu zic totusi ca merita pedepsit un pic mai drastic ….. eventual cu un plic de hrana pisiceasca si un alint ( doua ) 🙂 …

 4. Ihrielle

  Arici, inseamna ca s-a razbunat pentru ca l-am “pedepsit” astfel in avans ;))

  Cami, pufos si foarte curat pentru conditiile in care traiste. Dar tu sa nu te lasi pacalita de dumnealui, care numai cotoisme are-n cap.

 5. arici pogonescu

  aha …ma bucura tare pedeapsa ce i-ai aplicat … cat despre ce are dumnealui in cap o vorba ( ma rog , adaptata un pic ) spune ca : daca-i copil sa se joace , daca-i popa sa cante iar daca-i cotoi sa cotoiasca … :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php