Mutări şi preconfigurări

Mă mut din nou! De astă dată nu cu blogul ci înapoi la mine acasă, după trei săptămâni de nomadism. Din fericire, am voi avea o baie nou-nouţă (poze curând) în care să-mi mai curăţ din frustrările pricinuite de surghiun şi încă vreo câteva zile pentru a face curăţenie.

De luni îmi iau iar bocceluţa la spinare pentru încă vreo trei săptămâni, de astă dată cu scopul de a mă refugia din calea uraganului numit timp liber. Am găsit şi un loc perfect pentru asta, pe care din egoism nu vi-l voi dezvălui. Ca indiciu, gândiţi-vă doar că proverbul ăla din bătrâni “scapi de dracu’ dai de tac’su” a fost înainte de “cine-i harnic şi munceşte are tot ce vrea” şi chiar mai înainte de “ai grijă ce-ţi doreşti”.
Din fericire, în locul cu pricina tocmai s-a “migrat” la IE7, ceea ce mă va face să mă simt mai aproape de civilizaţie. Una anacronică şi ineficientă.

Rămâneţi cu mâţa 🙂

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


2 thoughts on “Mutări şi preconfigurări

  1. Contele Calomniei

    Nu uita ca ai migrat si cu mailul!:)
    Vorba reclamei: “iti schimbi casa, iti schimbi garderoba, schimbi viata, schimbi jobul si schimbi si masina”!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php