Nici nu mai sunt cum erau odată: Bărbaţii

Sinteza silei pe ym:

Întrebare: “Ce s-a întâmplat cu bărbatul feroce care apare şi lipeşte femeia de pereţi?”
Variante de răspunsuri posibile:
1. Ascultă “Puşca şi cureaua lata”… ce bărbat era odată
2. S-a reconvertit profesional: acum lipeşte afişe
3. L-a luat dracu’
4. Are migrene

Răspuns corect: “ăsta este doar un mit”.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

15 thoughts on “Nici nu mai sunt cum erau odată: Bărbaţii

 1. Irene

  Sper sa nu fie doar un mit. Barbatul nu trebuie sa faca pe durul pentru ca este dur by default si nu cred ca va primi genunchi pentru schema asta.
  Destul cu barbatii care fura lacul de unghii al prietenelor!

 2. Ihriel

  @Dan, Anna, Irene:
  Nu cred ca "dilemele" de genul asta se tradic prin tendinta tot mai accentuata de efeminare a barbatilor sau prin revolutia feminista, mai ales ca sunt tentata sa afirm ca nu toti cei din categoria vizata privesc acest aspect ca avand profunde implicatii conceptuale
  Probabil ca doar sunt mai altfel (in sensul de speciali) 😉

  @Cezar: aud cumva o musca?

  @Horia: inseamna ca cel care nu aplica metoda cu ea nu o vrea? :p

 3. hdragomir

  Nu neapărat. Poate nu simte nevoia de a te lua pe sus chiar atunci, poate întradevăr nu te vrea, poate e un papă-lapte pe care trebuie tu să-l iei pe sus.

 4. Ihriel

  Sau poate nu-si comunica asteptarile… nici unul dintre ei, ceea ce ma face sa ma gandesc serios ca razboiul orgoliilor dintre sexe continua, oricat de deschisi sau toleranti am incerca sa fim. Pur si simplu nu ne iese din cap ideea ca el/ea "ne-ar putea face".

 5. Irene

  Atunci recunostem ca suntem femei care vor sa fie luate pe sus, lipite de pereti, dar totusi tinute in brate dimineata cand ne trezim. Cautam barbati pe care sa-i tina.

 6. andreea_none

  Vorba Irenei… pai eu vreau unu' mare asa in stare sa ma lipeasca de pereti, si eventual sa imi si gatesca, sa ma tina in brate toata noaptea bla bla….ti-am mai zis, cine sa ne inteleaga????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php