Night and day

kirb-cu-lampa
matza-in-fereastra

Acasă. Împreună cu Kirb.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , , ,

One thought on “Night and day

  1. CarachAngren

    Interesante profile. Mai ales primul pentru ca face un contrast mai puternic si mai putin suparator.
    Si probabil ca asta este Camera Portocalie. Nu stiu anume de ce dar cand vad o camera de o anumita culoare imi amintesc de o povestioara citita in copilarie intr-una din revistele comuniste. Se numea (numeste) Camera Albastra si era un fel de Fiction. Intr-o camera albastra se petreceau fenomene ‘stranii’. Acum nu mai stiu cat de stranii erau in momentul in care am citit-o dar imi amintesc ca la scurt timp dupa asta maica-mea si-a urmat un anumit instict gospodaresc luand decizia de a decora camera in care stateam eu si frate-meu tocmai in culoarea Albastra, ceea ce a dus la intensificarea stranietatii povestii, la care reveneam periodic cand auzeam cate un zgomot ciudat prin camera.
    Iarasi gasesc interesanta ideea ca m-a putut impresiona asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php