Noii membri ai familiei…de pesti

Sambata, pe 14 aprilie, celor 7 vietuitoare-umblatoare din acvariu (2 sanitari, 4 neoni si un melc Pomaceea scapat de la moarte) li s-a adaugat o pereche de Blackfish Molly (formata dintr-un domn sfios si o doamna suspect de grasa).
Astazi am hotarat sa facem o curatenie aprofundata in acvariu, asa ca am mutat (temporar) pestii intr-o galeata, am pus plantele deasupra, iar la urma i-am inchis in bucatarie, nu care cumva sa vina Kirb peste ei.
Jumatate de ora mai tarziu, dupa ce intinsesem pietrisul pe fundul acvariului proaspat curatat si ma pregateam sa aduc plantele, aud din bucatarie: “Avem pui! Vino repede, avem pui!”.
M-am dus. Si am vazut mormolocii astia:

pui-peste-molly
Are mama trei feciori,
Uratei ca niste ciori.

Iar ca bonus, o captura din “oala cu ciorba de peste” care fierbe in nasul lui Kirb:

acvariu-cu-pesti
Sanitarul ne zambeste,
Melcul nu se prapadeste.

 P.S.: Photo credits to Delta

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Noii membri ai familiei…de pesti

 1. CarachAngren

  Foarte frumosi! Sa-ti traiasca si sa-i tii separat de parinti pentru ca nu sunt sigur ca nu-i mananca. Mie asa imi faceau xiforii. Ma mir totusi ca ai numai 3.

 2. Ihrielle Post author

  Multumesc pentru urari, dragilor!

  P.S. Nu radeti de melc, ca nu a dus-o prea bine in ultima vreme 🙂

  Child, astept dedicatia :))
  Carach, banuiesc ca pe ceilalti n-3 i-au mancat parintii

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php