Obiective bla-bla-blogice

Teodora a observat că în ultimul timp ne-am cam lăsat pe tânjeală aşa că şi-a propus s să ne mai anime un pic, provocându-ne să ne etalăm cu neruşinare ce obiective i-am stabilit lui Kirb’s Crib pentru 2011.

                 Ca tot omul şi pisica, vrem să dedicăm cât mai mult din timpul nostru liber unor activităţi deopotrivă plăcute şi productive. Poate că înseamna şi scris pe blog, dar cum plăcerea de a pierde vremea nu se rezumă numai la asta, ne bazăm pe faptul că postările noastre (inclusiv cele din categoria Mâţa din tomberonul 5 – singura care se vrea a fi săptămânală) vor continua să fie la fel de aleatorii şi imprevizibile ca şi până acum.
                Ce-i drept, ne-ar plăcea să scriem mai des, dar numai cu condiţia să nu fie necesar să îngroşăm categoria postări “de dat în cap” (O nouă formă de dialecticăWrong scenario), deşi tocmai astea-s preferatele noastre.
                De asemenea, ar trebui să convingem Mâţoidul să-şi respecte frecvenţa şi data de apariţie pe care ni le-a promis la început. Încă mai lucrăm la asta.
                 Apoi vrem să trecem la Mâţoid 2.0, caz în care “Cultura felină” se va îmbogăţi cu o nouă rubrică. Mai multe nu pot spune, dar vă asigur că este o idee pe care o clocim de multă vreme şi pentru a cărei punere în practică vom avea nevoie de mult timp, inspiraţie şi ceva abilităţi de folosire a unor programe. Asta ca să ştiţi de ce este totuşi posibil să nu se mai audă nimic de ea.
                La final, sperăm să nu ne facem blogul părăsibil, ba dimpotrivă, să vă convingem să mai reveniţi, să încingem nişte discuţii straşnice şi, fie-ne gura aurită, să vă invităm la un New Kirb’s Crib party cât se poate de offline, când ne-om muta la casa noastră şi şi-om avea şi Scrabble nou, 100% dadmade.

 Cam atât.

Cu siguranţă mai sunt şi alţii cu obiective (18-55 măcar): Ana, Cami, Delta. Nici Doulfe  nu scapă de leapşă.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


10 thoughts on “Obiective bla-bla-blogice

 1. Pingback: Midian » obiectivele vietzii

 2. mihaeladitoscana

  ihrielle,nu vreau sa te inec in lepse dar sa stii ca ai si una de la mine dar se vede ca mataluta nu ai mai fost demult la noi in vizita.e despre anii ’90,adica ce ti-a ramas tie de pe urma golden age-lor 🙂

 3. Teodora

  Să ştii că e o perioadă de tânjeală. De tânjeală generală. La mai toată lumea… nu? Sau mi se pare mie?
  Nu, nu mi e pare. Şi-n propria-mi ogradă dacă privesc, tot de tânjeală dau!
  Ce-o fi? Ce-o fi? Iarna asta o fi de vină?

  Mult succes în îndeplinirea obiectivelor!

 4. Ihrielle Post author

  Si noi tanjim… asa este. Si ceva imi spune ca nu numai iarna este de vina, ci ceva indefinit care parca planeaza asupra noastra.

  Multumim, asemenea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php