Off my list this life

(O nouă problemă de natură conceptuală, dar cu posibile implicaţii reale)

Privilegiile ban-ului vor fi acordate acelor persoane care întrunesc concomitent (dar nu neaparat şi nu numai) următoarele caracteristici:
– simpatice, amuzante, carismatice (adevarate “animale sociale” căutate pentru realele lor calităţi non-domestice);
– insistă să povestească cele mai prosteşti lucruri, chiar dacă acestea nu prezintă niciun interes pentru interlocutorul lor (ce a mancat, cine i-a facut bj în lift sau ce culoare avea mobilierul din apartamentul tipului agăţat în club);
– încearcă din răsputeri sa dea impresia de corectitudine, elaborând situaţii complicate în care singur interlocutorul este vinovat;
– dacă ar avea partener, acesta l-ar suspecta de infidelitate până şi cu femeia de serviciu* de pe scara blocului (sugestia de threesome cu aceasta poate fi chiar argumentul). În realitate, îşi trăiesc momentele cele mai profunde doar in lift sau în apartamente străine;
– dacă ar candida la preşedinţie, sloganul lor ar fi: “Alcoolul este viatza shi viatza e alcool”. Din fericire, acest lucru nu este necesar, potenţialul lor de puşcalizare fiind cu mult peste medie.

Notă: Dacă te-ai recunoscut în această descriere, bucură-te! Acesta era şi scopul (doar prima parte).

* în acest text “femeia de serviciu” nu este folosit în sens peiorativ, ci intr-unul simbolic, întruchipând o persoană fără trăsaturi distinctive, exceptand-o pe cea a genului.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

2 thoughts on “Off my list this life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php