Omurul zilei: unde sunt

Deşi încerc să nu scriu despre, uneori nu mă pot abţine.

El: Ce zici de jocul ăsta
Eu: Zic că am banat accesul la site-urile de boardgames 🙁
El: lol, nu poţi vedea genul de site-uri? Dar asta-ţi merge?
Eu: Evident că… nu. Sunt în epoca de piatră
El: Nu, eşti la muncă. Muhahahhaa :))

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


7 thoughts on “Omurul zilei: unde sunt

 1. ggl

  Am trecut ieri prin magazin pe lângă un stand cu jocuri li mi-am cumpărat Take 5!. E similar cu Nimmt 6 de care ţi-am mai zis sau cu Nimmt 11 care e pentru mai multe persoane (max 11) şi e cam complex. După aia, spre seară, am mers la nişte prieteni care ne-au chemat fix ca s ne jucăm. Ne-am jucat Wizard, încă un joc tâmpit de atenţie (nu-mi plac jocurile de atenţie pentru că pierd invariabil; cel mai enervant mi se pare Halli Galli) şi am încercat o tură şi cu ăsta ce l-am dus eu. Cred că av trebui completat cu o clepsidră pentru că unii se gândesc excesiv de mult unde să pună carte, deşi spre sfârşit nu ai foarte multe opţiuni.

 2. Ihrielle Post author

  N-am mai auzit de Wizzard, dar îmi place că mi-ai dat link către un site în germană… dar totuşi e bine, că pe acesta nu am accesul banat :))
  Take 5! am jucat şi eu acum câteva luni. destul de “lejer” în comparaţie cu Mansions of Madness (la care avem mult de muncit până să-i dăm de cap).
  Noi în we am jucat Dominion, ca şi în ultimele două ture, de altfel.

 3. Ihrielle Post author

  A, stai că mi-am dat seama că am avut şi eu jocul ăsta pe mână săptămâna trecută, când căutam să cumpăr un cadou. Văd că e şi mai ieftin pe site-ul pe care mi l-ai indicat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php