Cine doarme și visează


Reacții

„Însă ceea ce realizează Cezarina prin amestecul de teme și stiluri este o foarte bună carte de vizită, ceea ce nu e deloc rău pentru un volum de debut. Ea arată ce poate, face o demonstrație de virtuozitate, dacă putem spune așa, abordând cu aceeași lejeritate toate temele, etalându-și frumusețea scriiturii – pentru că scriitura ei are frumusețe, nefiind nici prea încărcată de figuri de stil, nici lapidară, ci adaptată situației – în toate ipostazele.” (Alexandru Lamba în Gazeta SF)

Unul dintre cele mai bune volume de povestiri scrise de un autor roman si citite in ultima vreme. Doar Cuadratura cercului mi-a mai placut asa de mult. O scriitura lejera dar puternica, cursiva, fara inflorituri si pasaje sufocate de epitete, cu idei ingenioase si personaje convingatoare, foarte bine creionate.” (Claudia)

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


css.php