RadiRo – Orchestra RAI TORINO şi Alexandru Tomescu

Se pare că de la o vreme sunt urmarită de noroc. Ieri am câştigat, prin tragere la sorţi cu sanse de 1 la 3, doua invitaţii la concertul susţinut de orchestra RAI Torino împreună cu Alexandru Tomescu din cadrul RadiRo.

Pe seară, după orele 19.30, la Sala Palatului, m-am delectat cu Concertul op. 35 în Re major pentru vioară şi orchestră de Piotr Ilici Ceaikovski şi Simfonia nr. 3 op. 44 în la minor de Serghei Rahmaninov.

Nu mai fusesem de multă vreme la un concert de muzică simfonică astfel că am avut un minunat prilej de a mă lăsa rapită de armonia sunetelor, ceea ce nu ar fi fost posibil fără eforturile creatoare ale celor doi mari compozitori ruşi, fără măiestria dirijorului Juraj Valcuha şi, bineinţeles, fără talentul minunaţilor artişti care au urcati ieri seară pe scena Sălii Palatului.

Un veritabil cadou primit în avans pentru ziua mea.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php