Sa va dea D-zeu un ochi si mie sanatate!

Cuvintele magice pe care trebuie sa le pronunti atunci cand iti dai ochii peste cap esti orb.

D-zeu sau orice alta divinitate care sta pe un tron si mai trage din cand in cand cu urechea la prostiile pe care le debitezi, trebuie sa stie ca tu le doresti celorlalti ceea ce tie iti lipseste mai mult (statutul de personaj intr-un ochi, cunoscut copiilor din legendele culese de Alexandru Mitu). La randul lor, oamenii care te asculta cu gura cascata, se vor gandi la suferintele tale de Ciclop aspirant si se vor ruga de doamne-doarme sa-ti dea macar niste sanatate. Cam acesta ar fi rationamentul, nu?

Atunci sugerez o mica rectificare:
Sa va dea D-zeu un ochi si mie prostie! (ca altfel nu inteleg de ce imi mai dati bani).

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php