Sandviş “Metrou” cu miros de primăvară

Afară e un ger de-ţi taie răsuflarea şi, dacă peste noapte ar ninge, nu m-ar mira să mă trezesc că “minunea” aia de melodie “Dacă-n fiecare zi Crăciunul ar veni, ce bucurie ar fi” este iar hit-ul anotimpului la Radio România Actualităţi. Cu toate acestea, din când în când, primăvara ne mai face din cu ochiul, semn că nu ne-a uitat, ci doar pândeşte din ascunzătoarea ei de după colţ…
… ca astăzi când, aflându-mă înfrigurată şi hămesită, s-a oferit să-mi mai ostoiască din neplăceri, cinstindu-mă cu o reţetă de ţi-e şi mai mare dragul:

Sandviş “Metrou” cu miros de primăvară

Complexitate: uşor pentru cei cu afecţiuni ale căilor respiratorii, care au congestie nazală sau sunt doar nesimţiţi. Foarte greu pentru toţi ceilalţi. Nerecomandat gravidelor şi pisicilor.
Timp de realizare: în funcţie de rezistenţa olfactivă a fiecăruia
Ingrediente:
                – o bucată om împuţit (femeie sau bărbat, după gust) la dreapta
                – o bucată abuzator de parfumuri, deodorante sau after-shave la stânga
                – la mijloc, tu însuţi.

Se serveşte dimineaţa, în cantităţi moderate, neapărat pe stomacul gol. 

Mâţă afurisită, născută pentru a supune oamenii torturilor mâţeşti. De mai bine de 5 ani trăieşte printre bipezi cu gândul de a le face zile negre. De cele mai multe ori, reuşeşte.
Cunoscută sub numele de: Bestia, Drac, Sătănilă, Sarsailă, Drăcilă Berbeleac.

Kirb.zât – who has written posts on Kirb's Crib.


6 thoughts on “Sandviş “Metrou” cu miros de primăvară

  1. Ihrielle

    Perversul l-am intalnit in troleu, profitand de franele dese si bruste puse de sofer pentru a se “sprijini” ca din greseala de fundurile fetelor. Din pacate, nu a rezistat amenintarilor cu “pocnitul” si a coborat la prima 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php