Some men are like…

Some men are like chocolate: they taste good and they are also harmful for your health… but most of them don’t know this song:

Disclaimer: just an innocent thought I had while I was working on my graduation thesis

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

26 thoughts on “Some men are like…

 1. Ihriel

  Irene, dupa tine ecuatia ar fi astfel: barbat+bun=cura de slabire?

  Anna, cred ca e in zadar, sambata seara toti au program de slabit 😛

 2. Agentul Ciripel

  intamplator unii barbati au ascultat Sopor Aeternus dar asta nu inseamna ca-s si de acord cu "that fuckin' weirdo-freako-strange woman" 😀

 3. Ihriel

  Domnule Agent (nu-mi permit să vă spun Ciripel), cu care parte nu sunteți de acord? Cu ciocolata sau crema?

  P.S. "that fuckin' weirdo-freako-strange woman" or man or whatever 😛

 4. C. C.

  Hai sa ma bag si io ca musca`n lapte ca na si asa nu am ce face la ora asta. Nu prea ma pricep la scris asa bine. Citesc blogu asta ce ceva vreme, si mi se pare interesant si deep ce scrie ihriel pe aici. Deci. In legatura cu subiectul discutiei din pacate sunt de acord. Multi dintre noi suntem like shit de cele mai multe ori. Si mi-e teama ca si io fac parte din aia care sunt like shit si nu like chocolate. De ce spun asta? Pai pentru ca in ultima mea relatie, care nu a durat f mult si s-a incheiat nu cu mult timp in urma mi s-a cam demonstrat intr-un fel sau altul ca am fost si m-am comportat cam de kkt sa zicem asa. Si in mod paradoxal cand am vazut azi clipu am ramas pur si simplu masca. De ce? Pentru ca si in relatia mea s-a intamplat cum zic versurile melodiei, intr-un mod mai mult sau mai putin asemanator.
  Ma rog in alta ordine de idei imi place ce si cum se scrie pe blogu asta e chiar interesant si de suflet ca sa zic asa.
  Si inca o chestie in incheiere. Nu stiu cum se face dar parca in ultima perioada de cand scrie autoarea aici, a descris exact relatia mea din ultimele luni, si pe iubita mea (fosta) si pe mine si ce se intampla intre noi. toate acele pasaje parca povesteau relatia noastra. Sau ma rog poate o fi doar o coincidenta si ma aberez eu.
  Hai k v-am lasat.
  Numai bine.

 5. Ihriel

  C.C., poate că nu este tocmai întâmplător…
  Chiar dacă te recunoști în cea de-a doua categorie, faptul că nu îți este teamă să-ți admiți greșelile este de apreciat. Mai mult chiar, poate fi un semn că ești pe drumul cel bun 😉

  (Și nu, nu te-ai băgat ca musca-n lapte, ba chiar ești binevenit să comentezi ori de câte ori simți nevoia… Mulțumesc pentru aprecieri!)

 6. Ihriel

  În lipsa unor criterii academice de diferenţiere a bărbaţilor, nu pot decât să fiu de acord cu tine.
  Dar cum rămâne cu femeile care preferă ciocolata cu cremă (shit)? 😛

 7. cezar

  Damn, cred ca mi-ai luat vorba din taste: tocmai mi-am dat seama ca am uitat sa zic o chestie relevanta, zic eu.

  'Va place [bull]shitul', nu la toate, dar la o majoritate insemnata.

 8. C. C.

  Ce vrei sa spui cu faptul ca poate nu este tocmai intamplator. E posibil sa nu fie doar o simpla coincidenta asemanarea dintre ce ai scris tu p site si relatia mea ultima? Stii cumva ceva in plus fata de mine? Ma rog poate mai vb in particular nu aici pe blog despre subiectul asta,dc se poate bineinteles. Am observat ca nu prea stai pe mes. Sau nu ihriel e id-ul tau de mes. Al meu e fly2skies.
  Numai bine.

 9. Ihriel

  Cezar, eu nu cred că-i place cuiva crema de sorginte rectală, ci că nu au „the experience to spot that tiny difference” 🙂

  C.C., având în vedere că nu te cunosc, nu am cum să știu ceva în plus… decât dacă aș fi ghicitor în stele, performanță care, din motive evidente, îmi este inaccesibilă.
  Id-ul meu de mess este bine ascuns în secțiunea de contact… și chiar nu este ihriel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php