A Song of Ice and Fire syndrome

Dacă ar fi să alcătuiesc un top cu cele mai căutate subiecte în Google care aduc vizitatori obscurului meu blog, atunci saga lui G.R.R. Martin, A Song of Ice and Fire, ar câştiga detaşat. 
Dacă în metrou nu aş fi ocupată cu Shogun, cu siguranţă  aş observa cel puţin o dată pe săptămână măcar o persoană (de fiecare dată alta) citind A Clash of Kings sau A Feast for Crows.
Dacă aş avea posibilitatea de a inventaria site-urile, fan cluburile şi blogurile dedicate în exclusivitate serialului Game of Thrones, probabil că aş ajunge în final să sufăr de OCD.

Deşi mi-am propus să nu mai scriu despre saga lui Martin, aproape că nu trece zi în care, conjunctural, să nu-mi amintesc o întâmplare, o replică sau un personaj din respectiva serie. Iar astăzi am găsit scuza perfectă pentru a trece peste propria-mi hotărâre: o parodie după serialul televizat, făcută de Maroon 5 (faceţi abstracţie de formaţie), care exprimă foarte bine Sindromul A Song of Ice and Fire.

Audiţie plăcută şi, pentru cei care nu au citit cărţile până acum, să nu spuneţi că nu aţi fost preveniţi!

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


4 thoughts on “A Song of Ice and Fire syndrome

 1. Irene

  Foarte fain cantecelul si pe la New York se citeste peste tot si dupa episoade, luni dimineata, erau adevarate discutii pe la metrou.

  Awesome books are awesome, sper sa le scrie si pe celelalte doua, MArtin chiar are o misiune importanta, dar nu o termina va fi damnat pentru eternitate. :))

 2. Ihrielle Post author

  Asta-mi suna a pandemie 😀

  Azi de dimineata m-am trezit fredonand “Theeeeeoooon Greyjoyyyy you were a nice boyyyyyy, ’till you had those two kids baaaaaarbequeeeeeeed”

  P.S.: Maroon 5 canta muzica de hipsteri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php