Surpriză de Moş Nicolae

Aseară admiram cu vară-mea acvariul, când mă sună Delta:
Bună, ce faci?
Salut! Uite, pe-acasă.
Tăcere pentru câteva secunde, după care Delta revine:
Da?! De cât timp?
Păi de vreo 10 minute, aproximez eu, încercând să-mi dau seama ce urmăreşte cu întrebarea asta.
Şi… n-ai intrat în bucătărie?!
Nu… răspund pierită, alergând deja să întâmpin ceea ce presupuneam a fi o catastrofă casnică… De ce?, mai apuc să întreb, înainte de a trece pragul bucătăriei şi a vedea minunea ce se odihnea liniştită pe masă:

Norocul meu că Moş Nicolae e bătrân şi nu a văzut ghetele care-l aşteptau cuminti şi curate lângă uşă 😀

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

6 thoughts on “Surpriză de Moş Nicolae

  1. Delta

    Eh, mos Nicolae nu e asa de batran, ba chiar a fost de atent sa nu striveasca fara mila sub greutatea apasatoare a hotei, micutele incaltari ale tinerei domnite ce n-a bagat de seama existenta absorbitoarei masiniari ce zacea tacuta (inca nebagata in priza) pe masa din bucatarie. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php