Tentația ciocolatei negre

A cincea zi fără zahăr și cu una bucată tabletă de ciocolată neagră (aceeași) pe birou, fix sub nasul meu. Până astăzi a stat nedesfăcută (cine mă cunoaște își poate da seama ce cantitate uriașă de voință a trebuit să dizloc din organismul meu cel viciat, pofticios și veșnic stăpânit de o foame atroce pentru a-i conserva forma și conținutul – ce-i drept, am compensat cu niște vin roșu, sec, franțuzesc), deci am cu ce mă lăuda.
Dar în seara asta, surpriză, am găsit-o desfăcută și înjumătățită. Ca să nu mai spun că miroase a cacao și mentă, pârlita…
Mă duc să-mi torn niște vin.
Și să mai decojesc o clementină

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php