Trezitul de dimineaţă

Când ceasul era potrivit să sune la 7.15 a.m., la 6.30 a.m. mă trezeam să-l verific de ce nu sună. Și nici că mă mai întorceam înapoi la somn.

De când ceasul este potrivit să sune la 6.30 a.m., la 5.00 a.m. sunt deja în picioare, primenită şi gătită ca de ceai. Cum care ceai? Ăla de la ora 5… după-amiaza.

În ziua în care mă voi decide că ceasul trebuie să sune la 5.00 nu voi mai pune geană pe geană. Altfel ar însemna că mă trezesc când adorm. Sau că adorm când mă trezesc.

Iar eu n-aş suporta gândul că nu ştiu exact ce mi se întâmplă…

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

6 thoughts on “Trezitul de dimineaţă

 1. ggl

  Pe noi oricum ne trezeşte motanul în medie cam de trei ori pe noapte, deci nu prea avem probleme cu trezitul de dimineaţă. Noroc că O. doarme ca lemnul, iar eu sunt pe pilot automat, adică somnambul. Numai noaptea îi e foame bestiei. Asta de vreun an, de când e bolnav.

 2. Ihrielle Post author

  Pe noi ne trezeste Kirb o singura data pe noapte, intre 3 si 5 dimineata, din motive pe care numai ea le stie ca doar are tot ce-i trebuie. Din pacate pentru mine, eu sunt singura insarcinata sa alerge bestia, ca sa se potoleasca, fiindca Delta capituleaza refugiindu-se in bucatarie, unde doarme somn linistit pana cand vrea el.

  Dar ce are Igor? 🙁

 3. Ihrielle Post author

  Bietul mâțoid… Am auzit că hipert. este frecvent la pisicile trecute de o anumită vârstă și nu poate fi tratat la nesfârșit cu pastile, cum este cazul hipot.

  Transmite-i lui Igor din partea lui Kirb următorul mesaj: Sanatate multă și să facă praf paraziții 🙂

 4. Mindframes

  Ceasul meu trebuie sa sune la 7.00 – eu ma trezesc la 8.30. De vreo 3 saptamani incerc sa ma trezesc la 6.00. Inca incerc.
  La noi e bine ca Levi il tine ocupat pe Toby si nu mai trebuie sa ne trezim noi. Pe la 5 dimineata incepe sa miorlaie si Levi sare si se iau la joaca, asa ca noi dormim mai departe 🙂

 5. Ihrielle Post author

  Mare noroc aveti cu Levi. Nu o data ne-am gandit ca lui Kirb i-ar trebui un caine care sa-l alerge 🙂
  Cat despre ora de trezire, nu iese intotdeauna din prima, dar cu putina perseverenta si modificarea orei de somn, se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


css.php