Unde dai şi unde crapă

După trei luni în care am plătit degeaba opţiunea de internet pentru mobil şi am petrecut zeci de ore în compania operatorilor de la Vodafone încercând să setăm şi să resetăm pârnaia, am  hotărât să-i fac update de soft. 

Vestea bună este că a mers iar de  acum înainte îmi pot citi mailul şi din baie, în timp ce curăţ litierele pisicilor, şi din piaţă, când târguiesc de-ale gurii, şi din căruţă, dacă o să am vreodată nevoie.

Partea proastă e că am pierdut toate numerele de telefon şi toate contactele din google; Partea bună la partea proastă este că am mai făcut curăţenie prin agendă 🙂

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php