Unde vă este mintea?Update: După nici 24 de ore, rezultatele preliminare indică o tendință a vizitatorilor mei de a considera că a avea mintea la alte lucruri exclude ca aceasta să se afle acolo unde ar trebui să fie. Chiar așa? 😛

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

29 thoughts on “Unde vă este mintea?

 1. Alex

  ar fi trebuit sa putem bifa multiple variante, poate unii se gandesc sa faca sex exact acolo unde trebuie, pe o melodie despre care stiu prietenii 😀

 2. Alex

  AAP (Alex Associated Press):
  O analiza preliminara a rezultatelor obtinute pana in acest moment indica o lipsa totala de interes a romanilor fata de notiunile de “mare” si “dracu”, dovedind inca o data perceptia generalizata in Romania cum ca ar fi sinonime, cel putin in ceea ce priveste litoralul romanesc.
  Imediat dupa, in topul preferintelor se gasesc notiunile de “munte” si “melodie”, dovedind ca pentru o minoritate, romantismul nu este total mort, ci doar in o coma cu oarecare sanse de revenire la o stare oarecum legumicola dar totusi functionala.
  La o distanta mica fata de aceasta categorie marginalizata se afla cei care cred ca mintea lor este unde trebuie, acest lucru dovedind clar dezorientarea cu care se confrunta aceste persoane.
  Si la final, categoria castigatoare, cea de peste 50%, este cei care se gandesc la diverse lucruri sex-related. Acest lucru nu inseamna ca romanii sunt perversi, dar traind in aceasta tara dezvolti tot felul de imbolduri de aplicare agresiva a sexualitatii asupra diverselor elemente indezirabile ale societatii, cum ar fi soferii din trafic, controlorii RATB, manelistii sau hipsterii.
  Acestea sunt rezultatele preliminare, stay tuned for more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php