Update de la IE7 la IE8

Hal de update, de la IE7 la IE8, când popoarele civilizate folosesc FireFox, Chrome sau Safari:

Upgrade la IE8

Bine am venit în Epoca de Fier a Internetului! Noroc că la mine durează doar patru săptămâni.

M-am născut om şi am crescut robot. În prezent mă străduiesc să ajung în punctul din care am plecat. N-am reuşit în totalitate, însă cred că sunt pe drumul cel bun.

Când îmi explorez latura non-robotică, îmi place: să citesc şi să scriu, să croşetez şi să fac diverse obiecte “de mână”, să urc pe munte şi să înot în mare, să joc jocuri de societate.
Nu am uitat nici de micii mei prieteni cu blană, pisicile. Îmi place să petrec timp în compania lor, fapt pentru care umila-mi gospodărie este disputată de Kirb, Miarys şi Mioja.

Ihrielle – who has written posts on Kirb's Crib.


Tagged on: , ,

2 thoughts on “Update de la IE7 la IE8

  1. ggl

    Uai. Decât IE mai bine Opera sau orice altceva.

    Aplicaţia la care lucrez nici măcar nu merge pe IE. Too hard to debug. So screw IE. Safari şi Chrome folosesc acelaşi renderer. Deci dacă faci un site să meargă pe Chrome, şansele să meargă ok şi pe Safari sunt foarte mari. Plus că Chrome-ul e super pentru dezvoltare web, are in el consola JS şi debugger accesibile cu Shift+Ctrl+I plus alte chestii faine pentru stocare de date offline.

  2. Ihrielle Post author

    Mie-mi spui? Mor de curiozitate să aflu ce browser mă aşteaptă la noul loc de muncă. Oricum, stau liniştită ştiind că este vorba despre o firmă foarte mică în care nu există reguli de securitate la fel de restrictive ca în corporaţii.

    P.S. Chrome e bun şi la jucat Angry Birds :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


css.php